top of page

STÅL/GLASS
DØRER OG VEGGER

Vi leverer skreddersydde interiørløsninger i stål/glass etter kundens ønsker og behov. Alle våre stålprodukter lages på mål og designes etter ønske.

Ved å velge håndlagde byggevarer levert av oss, setter du svært få begrensinger og du har mulighet til å skape ditt egne unike design. Dette er produkter av høy kvalitet og god funksjonalitet. Perfekt til å avgrense områder i både moderne og rustikke omgivelser uten at det hindrer naturlig lys. 

SIDEHENGSLET DØRR
SIDEHENGSLET DØRER

Våre sidehenglset dører kan leveres som enkeltdør, dobbeltdør, foldedør eller pivot. Dørene kan levers med sveisede eller skjulte hengsler. Vi har en rekke ulike håndtak. Dørene kan leveres med flat terskel, automatisk terskel, eller uten terskel. Alle dører kan kombineres med fastfelt og vegger.

SKYVEDØRER

SKYVEDØRER

En skyvedør i stål er perfekt for deg som ønsker å spare plass eller kombinere døra med en skillevegg. Skyvedørene kan leveres tilpasset til å bygges inn skyvedørslomme, som utenpåliggende, eller til å festes i taket. Skyvedørene kan leveres med softclose. 

288A7171.jpg
SKILLEVEGGER

SKILLEVEGGER

En skillevegg i stål og glass passer for deg som ønsker å avgrense rom eller åpninger uten å ødelegge romfølelsen eller miste det naturlige lyset. Våre skillevegger er perfekte å kombinere med en av våre ståldører. Skilleveggene er også godt egnet å til bruk i eksklusive kontorlokaler, vinrom, hems eller som rekkverk. 

VALGMULIGHETER

VALGMULIGHETER
GLASS
HÅNDTAK
DØRVRIDER MED KASSE
GRIPEHÅNDTAK MED MAGNETLÅS
SKYVEDØRS HÅNDTAK
DØRVRIDER UTEN KASSE
TERSKEL
DØR UTEN TERSKEL
FLAT TERSKEL
AUTOMATISK TERSKEL
FARGER OG OVERFLATER
bottom of page